Camper huren in Den Haag

Dicht bij huis een camper huren vinden veel mensen fijn! 

Een camper in Den Haag huren, is het natuurlijk prettig wanneer je in de regio Den Haag woont.  Holland Campers vindt u in Wateringen, net onder de rook van Den Haag. Daar staan 12 nagelnieuwe en jonge compleet ingerichtte luxe campers voor u klaar om te vertrekken.

Onze campers zijn zo uitgerust en ingericht, zodat u eigenlijk al met een kratje boodschappen en een tas vakantiekleding direct op pad kan. Fietsen achterop en vertrekken rijden maar. Heeft u geen (electrische) fietsen, en wilt u die wel meenemen, dan kunt u deze ook bij ons huren.

Veel Haagsche Klanten vinden klanten het fijn om de camper even naar huis rijden. Thuis de camper op uw gemak in te richten en/of de fietsen achterop de stevige lage fietsendrager te laden. Of u de camper nu eerst mee naar huis in Den Haag neemt of bij ons in Wateringen direct aan uw campertrip begint, in beide gevallen kunt u uw eigen auto bij ons binnen in de stalling parkeren. Wij kunnen indien gewesnt uw auto schoon en gewassen voor u klaar zetten wanneer u weer terugkomt. 

Brandstof beleid en vrije kilometers

Ons brandstof beleid is vol/vol. Vlakbij Holland Campers Wateringen, aan de Wippolderlaan in Den Haag kunt u de huurcamper aftanken met diesel en/of Ad Blue,  wanneer u de camper terugbrengt.

Per gehuurde dag heeft u 200 vrije km’s. Wanneer u twee weken met de camper erop uit wilt trekken, kunt u dus zomaar zonder extra kosten 2.800 kilometer vrij rijden. Dat is vanaf Den Haag helemaal naar Marseille, Boedapest of Oslo en terug. Overigens is  wanneer u meer kilometers maakt, dat géén ramp. Voor de extra gereden km’s berekenen wij slechts  € 0,30  per extra gereden kilometer. Bij drie weken huren kan je zelfs 4.200 kilometer rijden. Dan hoeft je jezelf al helemaal geen zorgen over te maken te maken over eventuele extra kilometerkosten.

Onze campers zijn altijd voor vertrek op 70 punten gecheckt, waaronder;

  • oliepeil
  • bandendruk
  • remolie
  • koelvloeistof
  • ruitensproeivloeistof

Hier hoeft u zich geen zorgen te maken. Daarnaast laten de nieuwe Fiat Ducato’s het electronisch gemeten motoroliepeil niveau zien op het dashbord bij het starten.

Milieuzones en veiligheid

Onze campers zijn uitgevoerd met zuinige en schone Euro 6 motoren. Daarmee voldoen ze aan de hoogste milieunormen welke momenteel in Europa in sommige milieuzones gelden. U kunt dus zonder problemen naar en door Duitse en Franse milieuzones met de camper rijden. Onze campers zijn bovendien allemaal voorzien van verplichte een Duitse groene milieu sticker en een Franse Crit ‘l Air sticker. Wij hebben dat al voor geregeld, zodat u in heel Europa kunt genieten van mooie plekken.

Daarnaast zijn onze nieuwe Fiat Ducato campers vanaf 2020 uitgevoerd met de modernste Ad Blue technologie. Deze techniek wordt gebruikt om de uitlaatgassen nog schoner te maken. Ad Blue is geen toevoeging in de brandstof, maar wordt in een aparte 20lt. tank in de camper bij een aparte pomp van het tankstation getankt. Let op! Niet alle tankstations kunnen Ad Blue aan de pomp leveren. In dat geval hebben zij wel altijd 10lt jerrycans Ad Blue. Ook hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Op het moment dat het oranje Ad Blue lampje gaat branden kunt u nog 1.000 km rijden. Wanneer het rode AdBlue lampje gaat branden zijn dat er nog 500km. Wel is het zo, dat de motor daarna niet meer start als de AD Blue echt op is. Het is dus niet mogelijk om zonder Ad Blue te rijden.)

De Ad Blue tank is  een kleine tank welke onder de Dieseltank is gemonteerd en heeft een inhoud van 20 lt. De prijs van Ad Blue varieerd in europa tussen den € 0,50- € 1,20 per lt. Met een volle Ad Bluetank waarmee je dus zo’n 6.000-10.000 kilometer voorruit kan.  De extra kosten van een Ad Blue tankbeurt vallen dus wel mee. Omdat wij niet goed kunnen inschatten wanneer het tijd is om Ad Blue te tanken, krijgt u van ons, wanneer je de gelukkige bent die de Ad Blue tank weer volgooit een flesje wijn.

 

Uitrusting en extra’s 

De luxe Holland Campers zijn uitgevoerd met een automatische versnelling, twee airco’s in zowel het auto- als in het camperdeel, een fietsendrager, een schotelantenne voor de tv, een kluisje, gasalarm, etc.

Het inventaris pakket is behoorlijk uitgebreid met o.a. buitenmeubilair, goed zittende stoelen, een flinke tafel en luifeltapijt. Zodat u heerlijk op uw blote voeten voor de camper heen en weer kan schinkelen.

In de camper is voor elke persoon 1x beddengoed aanwezig, evenals een Nespresso koffiemachine waardoor je géén Haags bakkie hoeft te drinken, mooie grote wijnglazen, een kleine stofzuiger. En een kluisje voor uw paspoorten en contante geld.  Uiteraard zijn er veiligheidshesjes, zekeringen en reservelampjes aan boord, een brandblusser, een EHBO-doos. Daarnaast is er in de camper een en gasalarm geïnstalleerd, welke zowel ether of narcosegas, koolmonoxide als ook propaangas detecteert.

Wie naast de boven genoemde zaken nog behoefte heeft aan extra zaken bieden we optioneel extra beddengoed aan. Veel klanten vinden het prettig om halverwege de campertrip het beddengoed te kunnen wisselen. Ook bieden we navigatie apparatuur aan waar het gewicht, de hoogte, breedte en lengte van de camper is ingevoerd, zodat u zeker weet dat de berekende route ook geschikt is voor de camper.

Daarnaast bevat dit navigatie apparaat de adressen van alle 8.500 campings in Europa en ook de 18.000 camperplaatsen, welke handig zijn voor wanneer je op doorreis bent of je gewoon een nachtje niet op een camping wil staan. Als klap op de vuurpijl is de navigatie ook gekoppeld met de backup- of achteruitrij-camera welk automatisch aangaat bij het achteruit rijden.

Verzekering

Alle campers zijn all-risk verzekerd met pechhulp en repatriëring service. Daarbij kan je bij Allianz een eigen risico verzekering voor huurauto’s / campers afsluiten voor € 8,50 per dag, waardoor je eigen risico naar € 0,00 verlaagd wordt. Hierdoor krijg je de borg van € 1.000 bij schade terug van de verzekeraar, wanneer de camper verder netjes ingeleverd wordt.

Bekijk dit filmpje om te zien, hoe het er tijdens een proefrit bij ons aan toe gaat. Een maand voordat u bij ons in Den Haag vertrekt met de camper ontvangt u van ons een mailtje. Hierin staan tips en de gebruiksaanwijzing van de camper en vertellen we u wat de mogelijkheden zijn als de camper thuis is om deze aan u uit te leggen. Aansluitend maken we dan ook altijd nog even een proefritje. In de camper is ook altijd de volledige fabrieks gebruiks aanwijzing aanwezig.

Voordat u vertrekt lopen we de camper natuurlijk zelf nog even na om te zien of deze compleet, schoon en onbeschadigd is. Daarbij letten we ook op de bandenspanning, het oliepeil en de ruitenwisservloeistof. Zodat u met een veilig gevoel ontspannen op vakantie kan.

Meer informatie over de Routes in Spanje?


    Stuur een Whatsapp berichtje!