Gratis Camper Proefrit

Ontdek hoe je ontspannen op weg kan

 

Campers zijn populairder dan ooit. Altijd al eens in een camper willen rijden?  Veel mensen vinden een camper groot en spannend. Een camper huren is dan al een hele stap. Holland Campers Wateringen biedt u voordat u een camper bij ons huurt, de mogelijkheid om gratis te genieten van een proefrit.

Elke dag van de week kunt u in één van onze beschikbare Holland Campers in Wateringen gratis een proefrit komen maken.

Veel mensen zijn verrast dat je met een normaal rijbewijs in al onze campers mag rijden. Het is in het begin ook best een beetje spannend, maar wij rijden met u mee en geven u waar nodig aanwijzingen en tips.  Een camper is flink groter dan een luxe auto en ruim 4 x zo zwaar. Onze uitdaging is ervoor te zorgen dat u ontspannen achter het stuur kruipt, want dat is tijdens je vakantie het juist de bedoeling toch?

Dat is ook precies de motivatie van Holland Campers Wateringen om u gratis een proefrit aan te bieden.

Vaak horen wij van klanten die terugkomen. “Hier geweest, daar geweest, dat gezien, maar het leukst van de camper was de vrijheid tijdens reizen.

  • Al onze campers zijn bestuurbaar met een B-rijbewijs en zijn allemaal met een automaat uitgevoerd.
  • Voor het besturen van een camper moet je wel 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs en minimaal 25 jaar oud zijn.
  • “Camperen” is het avontuur zoeken, je eigen vrijheid creëeren. Dat is ook exact waarin Holland Campers wil uitblinken. Zelf bepalen wanneer je vertrekt en hoelang.
  • We bieden je vrijheid met onze zéér compleet ingerichte luxe campers met zelfs een coffee machine en mooie wijnglazen, 2 x airco, de grootst mogelijke luifel, gasalarm, een satelietschotel en een stevige fietsendrager.

Wilt u alleeen even langskomen voor een praatje en een bakkie koffie? Dat kan elke zaterdag van 9:00-12:00 uur.  Door de week kan ook, maar wel met afspraak. Wij zien u graag aan de Middenweg 16 in Wateringen.

Eigenlijk hoef je alleen nog maar te beslissen waar de reis heen gaat….

Stuur een Whatsapp berichtje!