Te Huur: Adria Matrix Plus 670SL, Wood

Deze camper van het jaar 2021 is uitgerust met elektrisch 2persoons hefbed en twee enkele bedden achterin. Een vlakke vloer,  gasoven, grote koelkast/vriezer en een panoramadak

Beschikbaarheid

Foto’s

Specificaties

Alternatieven

Routes

Met z’n vieren door Europa zwerven en even alles van je af laten glijden in deze royaal uitgeruste huurcamper, met een volledig vlakke vloer, dat is pas vakantievieren. Een Pizza maken met verse lokale producten die je onderweg hebt gekocht en het afbakken in de bakoven is een feest.  

Deze ruime en luxe huurcamper, van 7.41m lang, mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden. Het reizen in deze camper met de nieuwe 9 speed traploze automaat is echt een genot en dankzij de schone Euro6D motor hoef je geen rekening te houden met milieuzones. 

Check de beschikbaarheid van de Adria Matrix Plus 670SL camper

Specificaties

De royaal uitgeruste Ardia Matrix Plus camper, met elektrisch hefbed en een volledig vlakke vloer, heeft een separate douche/toilet. De keuken is uitgevoerd met een bakoven, zodat u zelf heerlijke verse broodjes kunt bakken.
Deze mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden.
Half integraal camper (2.33m breed 7.41m lang) met heerlijke pocketvering matrassen. Sateliet TV, een stevige lage fietsendrager en uiteraard de grootst mogelijke luifel.  Navigatie met achteruitrijcamera en een omvormer zijn optioneel.

Onder de motorkap ligt een zuinige Fiat Ducato Euro 6D motor 2.3 JTD met 160 pk met nieuwe 9-traps automatische versnelling en cruise control.

Adria Matrix Plus 670SL 
Aantal zitplaatsen 5
Aantal slaapplaatsen4
Lengte7.41 m
Breedte2.33 m
Gewicht 2.985 kg
4 bedden2 x lengte bed 2.00 + 2p hefbed
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
Lage stevige fietsendragerJa
Airco in het camperdeelJa
Satelliet televisie met autoskewJa
DAB+radio/USBJa
PanoramaraamJa
BakovenJa
HordeurJa
Grote garage80*1.20m
Navigatie met camperplaatsen Optioneel (€ 3 per dag, minimum € 20)
OmvormerOptioneel (om onderweg koffie te kunnen zetten, € 3 per dag, minimum € 20)
SkottelbraaiOptioneel (€ 3 per dag, minimum € 20) Schoon inleveren
Gas Alarmja
KluisjeJa
Huisdieren Nee

Andalusië Route

Voor enkele tientjes off-season naar Malaga vliegen en in Andalusië een mooie roadtrip doen, da's pas relaxed. In de Nederlandse winter vertrekken veel camperaars naar Zuid-Spanje. Wij zorgen voor een mooie route en bespreken uw campings, want aan de Spaanse costa's is het soms dringen voor een overnachtingsplaats.

Wakker worden met uitzicht op de Middelandse zee met onze Andalusië campertour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons 


    Stuur een Whatsapp berichtje!